top of page

BUTIKKPOLICY

Fraktpolicy

FRAKTPOLICY

En fraktpolicy-del. Dette er en bra plass til å oppdatere dine kunder om dine fraktmetoder, emballasje og kostnader. Bruk et klart og tydelig språk for å bygge tillit og sikre lojalitet hos kunder!

Andre avsnitt i en fraktpolicy-del. Klikk for å legge til egen tekst og redigere. Det er enkelt. Bare klikk «Rediger tekst» eller dobbeltklikk for å legge til detaljer om din policy og gjøre endringer i skrifttypen. Dette er en bra plass hvor du kan fortelle en historie og la brukere vite litt mer om deg.

Returpolicy

RETURPOLICY

En returpolicy-del.

Dette er en bra plass til å la kunder vite hva de kan gjøre om de er misfornøyde med deres kjøp eller produkt. Ha en tydelig bytte- og refusjonspolicy for å bygge tillit og forsikre kunder om at de trygt kan kjøpe av deg.

Andre avsnitt i en bytte-og returpolicy-delen. Klikk her for å legge til tekst og redigere. Det er enkelt. Klikk på «Rediger tekst» eller dobbeltklikk for å legge til detaljer om din policy og endre skrifttypen. Dette er en bra plass hvor du kan fortelle en historie og la brukerne dine få vite litt mer om deg. 

Betalingsmetoder

BETALINGSMETODER

Bankkort
PAYPAL

Offline betalinger

FAQ

FAQ

 • Kan jeg sette inn et bilde, en video eller en gif i FAQ?
  Ja. Følg disse trinnene for å legge til media: Gå inn i appinnstillinger Klikk på Administrer FAQ Opprett, eller velg spørsmålet du vil legge medier til i Når du redigerer svaret ditt, klikker du på video-, bilde- eller GIF-ikonet Legg til media fra biblioteket ditt og lagre.
 • Hvordan legger jeg til et nytt spørsmål og svar?
  For å legge til en ny FAQ kan du følge disse trinnene: Klikk på "Administrer FAQ"-knappen Fra nettstedets dashbord klikker du på "Legg til ny" og velger deretter "Spørsmål og svar" Hvert nye spørsmål og svar skal tildeles en kategori Lagre og publiser. Du kan alltid redigere FAQ-spørsmålene, omorganisere dem og velge andre kategorier.
 • Hvordan redigerer eller fjerner jeg tittelen "FAQ"?
  Du kan redigere tittelen fra Innstillinger-fanen i appen. Hvis du ikke vil vise tittelen, kan du deaktivere den under "Info som skal vises".
 • Hva er en FAQ-seksjon?
  En FAQ-seksjon kan brukes til å raskt svare på vanlige spørsmål om bedriften din som "Hvor frakter dere til?", "Hva er åpningstidene deres?" eller "Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?". FAQ-seksjonen er en flott måte å hjelpe folk på å navigere på nettstedet ditt og kan til og med bidra til å forbedre nettstedets SEO.
bottom of page